Register

*
*
*
*
*

* Field is required

A+ R A-
Вторник, 27 Септември 2011 17:05
Оценете статията
(12 оценки)

Art Emotion by Danis Art

Една изложба-живопис представяща емоционалните вълнения на художничката Йорданка Порязова, събрани през различни етапи от нейното творческо развитие.Всяко платно на художничката Йорданка Порязова, позната още като Danis Art, представя като огледален образ различни нейни емоции, чувства и духовни състояния. Идеята за този проект се ражда в момент, в който решава да представи свободно част от своята работа и да разкрие пред широка публика своите скрити емоции, изразени в картини.

В своята изложба Дани залага на нестандартните решения още с избора си на място за представяне на своите платна. Любезен домакин на събитието ще бъде Планет клуб Пловдив, любимото заведение на художничката, което я кара да се чувства така, все едно е в своето ателие.

На въпросното събитие ще бъдат представени живописни платна, абстрактни композиции, нестандартни интериорни картини с вградено осветление, арт инсталации и много други интересни хрумвания на художничката. Всек гост на събитието ще има индивидуалната възможност да се докосне до този вид изкуство. За целта са осигурени бяло платно, четки и бои за всеки, който желае и е готов да сподели и своите лични емоции и настроения, които да останат скъп спомен за Планет клуб и неговите гости.

Събитието ще се състои на 29.09.2011г. (Четвъртък) с начален час 19:00 ч. в Планет клуб Пловдив. Дотогава можете да се насладите на част от произведенията на Дани, които сме подбрали за Вас, както и на няколко кадъра, които заснехме с художничката за едно нейно ново превъплъщение, а именно участието и с една емоционална фотосесия на страниците на G. Magazine - новото он-лайн издание на Glamour & Modeling, което ще стартира на 02.11.2011г.

Медиен партньор на събитието: Glamour & Modeling - Твоята Фотосесия

Допълнителна информация

  • Размери:
  • Техника:
  • Цена:
Последна редакция Вторник, 07 Октомври 2014 08:55
Danis

Danis

Здравейте,

 

Аз съм Дани

Интернет страница: /www.danisart-bg.com

Напишете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.