Register

*
*
*
*
*

* Field is required

A+ R A-
Сряда, 21 Септември 2011 18:45
Оценете статията
(13 оценки)

Планет клуб се превръща в галерия-Звездно.БГ

Пловдивската художничка  Йорданка Порязова ще нареди най-новите си произведения на изкуството, но не в собственото си ателие, а в любимото си заведение- Планет клуб. Изложбата, която ще се проведе на 29 септември (четвъртък) от 19:00 часа, не случайно носи заглавието „Арт емоция”.

На изложбата ще бъдат показани както живописни платна, така и много абстрактни композиции: нестандартни интериорни картини с вградено осветление, арт инсталация и много други изненадващи хрумки на художничката, която винаги се стреми да бъде оригинална за своите почитатели.
Идеята  нестандартната изложба да се проведе в хитовото пловдивско заведение е на младата художничка, която създава изкуство откакто се помни.

„Когато за първи път стъпих в Планет, просто се почувствах като в свои води. По някаква случайност интериорът на заведението е едно към едно с този в работното ми студио и осъзнах, че ще се получи нещо страхотно”, разказа Йорданка за zvezdno.bg и издаде, че събитието ще се проведе под звуците на живо изпълнение на саксофон .

Всеки гост на изложбата пък ще има уникалната възможност да се докосне до изкуството. 25 годишната художничка е предвидила платна и четки за всички клиенти на Планет клуб. Всеки ще може да остави отпечатък от себе си върху специално подготвено платно. „Изкуството  не е само за художниците, а за всички, които носят това вълшебно чувство и желаят да споделят своите емоции на празното платно”, казва Йорданка.

„Произведението, направено от клиентите на заведението, ще стане част от интериора на Планет, така че трябва да се постараете”, издават пък от заведението.

www.zvezdno.bg
Фотограф: Димитър Жеков

Допълнителна информация

  • Размери:
  • Техника:
  • Цена:
Последна редакция Вторник, 07 Октомври 2014 08:55
Danis

Danis

Здравейте,

 

Аз съм Дани

Интернет страница: /www.danisart-bg.com

Напишете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.