Register

*
*
*
*
*

* Field is required

A+ R A-
Петък, 02 Септември 2011 10:12
Оценете статията
(9 оценки)

Art emotion - Начало:29 Септември 2011 19ч.

Art emotion - Начало: 19ч.

29 Септември 2011

Ще обърнем поглед към изкуството и ще представим творбите на Йорданка Порязова с една изтънчена вечер с микс от изкуство, хаус и саксофони!

 

Изложбата на Йорданка Порязова носи заглавието „Арт емоция“, темата на изложбата се стреми да покаже различните емоционални вълнения на художничката, събрани през различните етапи от нейното развитие.

Тези различни чувства и емоции ясно си личат във всяко нейно платно, което излъчва различно духовно състояние, отразено като огледало на платното. Идеята за изложбата се ражда, когато художничката решава, че изпитва желание да покаже свободно своите различни проекти, по които е работила през годините.

Изложбата ще бъде подредена не в галерия, както се очаква, а в нейното любимо заведение, което и напомня за ателието, в което твори художничката. Там всякаш тя приканва своите гости на среща с изкуството и желае да сподели с тях своите емоции, които изпитва.

На изложбата ще бъдат показани живописни платна, абстрактни композиции, нестандартни интериорни картини с вградено осветление, арт инсталация и много други изненадващи хрумки на художничката, която винаги се стреми да бъде оригинална за своите почитатели.

Всеки гост на изложбата ще има уникалната възможност да се докосне до изкуството. Художничката е предвидила платна и четки за любителите на изкуството, защото изкуството не е само за художниците, а за всички, които носят това вълшебно чувство и желаят да споделят своите имоции на празното платно.

Вашето произведение ще остане като скъп спомен за ПЛАНЕТ КЛУБ и като състояло се арт събитие, организирано от екипа на заведението!

Допълнителна информация

  • Размери:
  • Техника:
  • Цена:
Последна редакция Вторник, 07 Октомври 2014 08:56
Danis

Danis

Здравейте,

 

Аз съм Дани

Интернет страница: /www.danisart-bg.com

Напишете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.