Register

*
*
*
*
*

* Field is required

A+ R A-
Неделя, 03 Юли 2011 17:43
Оценете статията
(35 оценки)

The new era of humanity

ПРЕЗЕНТАЦИЯ

От Йорданка Порязова

 

 

Представям своята арт инсталация,която посветих на една своя идея за духовното развитие на човечеството и неговото креативно мислене и изобретателност,което ще доведе до нова ера на преобразяване като нов интелект,ново бъдеще.

Моята Арт инсталация изработих като книга от 500 страници хартия-бял офсет-80гр.Книжното тяло е с размер 32/47 см.В книгата е вградено осветление с батерия за допълнителен ефект,който подчертава идеята за „новата ера на човечеството“.

Едната половина от книгата олицетворява „Библия“ – символа на историята на човечеството.Тази част от книгата състарих,като използвах акварелни бои,изгаряне със свещ,капки пчелен восък,утайка от натурално червено вино,растителна мазнина.В нея вградих ръчно изработено от хартия лице на мъж,от което излизат букви символизиращи послания и загадки от историята на човечеството.

Втората половина на книгата олицетворява Новото време,новият човек с новото мислене и интелект,който според моите представи ще е с по-развито телепатично мислене-„Отваряне на третото око-Разума“.Страниците на второто послание са бели-„Чистотата на новата духовна ера“,в която вградих ръчно изработена от хартия лице на жена с изразено трето око,под което има светлина за подчертаване на идеята за духовна чистота.Двете половини на книгата са в контрас-старо и ново,които комуникират по нов начин,а именно с трансформиране на думите с духовен интелект.

И нека подчертая,че не може да има бъдеще без изтория!Тя е почвата, от която ще се роди нещо ново и ново......и така до вечността.

Ето защо моята арт инсталация носи името „НОВАТА ЕРА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО“.

Допълнителна информация

Последна редакция Понеделник, 04 Юли 2011 23:23
Danis

Danis

Здравейте,

 

Аз съм Дани

Интернет страница: /www.danisart-bg.com

Приложен видео файл

1 Коментар

  • Връзка към коментар даниела Четвъртък, 18 Август 2011 23:02 от даниела

    Впечатлена съм от идеята. Поздравления! Скоро не бях виждала нещо толкова оригинално и смислено. Идея, която носи послание и те кара да се замислиш. Поздравления и за изпълнението! Без да съм познавач, смея да твърдя, че е перфектно изпипано и до най-малката подробност.

Напишете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.